Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzyby mocno pikantne

Składniki:

  • 50 dkg twardych grzybów leśnych lub pieczarek
  • 2 pomidory
  • oliwa z oliwek
  • 2 drobno posiekane ząbki czosnku
  • 1 łyżka drobniutko posiekanej natki pietruszki
  • sól, pieprz, chili

Sposób przyrządzenia:
Grzyby oczyścić, pokroić w grube plastry, zalać wrzątkiem, gotować 5 minut, odcedzić, pozwolić aby obsączyły się dokładnie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry, usunąć nasiona, miąższ pokroić drobno. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać grzyby, smażyć mieszając. Gdy grzyby zaczną się rumienić, dodać pokrojony miąższ pomidorów, czosnek, zioła i przyprawy. Smażyć aż powstały sos odparuje, przyprawić. Grzyby powinny być pikantne. Podawać jako dodatek do przekąsek.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *