Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzanki z grilla z rybą wędzoną

Składniki:

  • 30 dag ryby wędzonej
  • 10- 12 kromek bułki
  • 7 dag margaryny
  • 6 łyżek ketchupu
  • 2 łyżki startego żółtego sera
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki i szczypiorku

Sposób wykonania:

  1. Z bułek odciąć skórki po czym posmarować je margaryną i posmarowaną strona ułożyć na grillu.
    W między czasie rybę obrać z ości oraz skóry, podzielić ja kawałki i ułożyć na kromkach bułki.
    Następnie posypać je jeszcze startym serem oraz polać ketchupem.
    Wstawić do rozgrzanego piekarnika i zapiekać około 10 minut.
    Przed podaniem można posypać jeszcze posiekaną zieleniną

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *