Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gruszkowe muffinki

Ja zrobiłam wg. tego przepisu także z brzoskwiniami i sama nie wiem które mi bardziej smakują.

Składniki:
• cukier brązowy lub zwykły 15 dkg
• mąka 25 dkg
• kakao gorzkie 2 łyżki
• proszek do pieczenia 2 łyżeczki
• soda 1/2 łyżeczki
• olej roślinny 90 ml
• mleko 250 ml
• jajko 1 sztuka
• aromat malibu 1 łyżeczka
• golden syrup lub miód lub syrop kolony 2 łyżeczki
• gruszki pokrojone w kostkę 2 sztuki

Sposób przyrządzenia:

Mokre składniki łączymy z mokrymi a suche z suchymi.  Płynne łączymy z suchymi i mieszamy kilka razy – tak aby były grudki.  Do formy na muffinki wkładamy papierowe papilotki i nakładamy po łyżce ciasta, na to warstwę gruszek i dokładamy ciasta tak do 3/4 wysokości papilotki. Pieczemy 20 minut w temp. 200’C.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *