Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Śmietanowiec teściowej

To idealne ciasto na lato ale w innym czasie sprawdzi się też wyśmienicie – szczególnie śmietanowca lubią dzieci.

Składniki:
• kefir 500 ml
• jogurt grecki lub naturalny 340 g
• cukier 1/2 szklanki
• cukier waniliowy 2 łyżki
• żelatyna 3 łyżki
• gorące mleko 1/2 szklanki
• galaretka wiśniowa, kiwi, truskawkowa i cytrynowa – po jednej z każdego smaku

Sposób przyrządzenia:
W misce mieszamy kefir z jogurtem, wsypujemy oba cukry i mieszamy.Cukier powinien się rozpuścić.
Galaretki rozpuszczamy w 400 ml wody każdą i zostawiamy do stężenia. Po czym kroimy w kostki.  Żelatynę rozpuszczamy w mleku i studzimy.  Wrzucamy kostki galaretki do miski z kefirem i wlewamy żelatynę. Całość mieszamy i przelewamy do miski wyłożonej folią spożywczą. Wkładamy na noc do lodówki.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *