Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Alicja Wesoła
ParticipantJak nie masz pomysłu na obiad, to zaprszam na mojego bloga,:angry:
Alicja Wesoła
ParticipantJak nie masz pomysłu na obiad, to zaprszam na mojego bloga,:angry:
Alicja Wesoła
Participantważne to znaleść sobie zajęcie wspólnie z mężem dziećmi, zamiast siedzieć przed telewizorem można razem coś upiec lub ugotować
Alicja Wesoła
Participantważne to znaleść sobie zajęcie wspólnie z mężem dziećmi, zamiast siedzieć przed telewizorem można razem coś upiec lub ugotować
Alicja Wesoła
ParticipantZ winem to ja mam tak że nie ważne ile kosztuje musi mi smakować, najdroższe wcale nie są najsmaczniejsze, zwykły użytkownik nie rozpozna tych wszystkich zapachów i woni bo nie jest kiperem więc nie ma się co przejmować, ja z tych tańszych lubię Cote, Fresco i Carlo Rosi.
Alicja Wesoła
ParticipantZ winem to ja mam tak że nie ważne ile kosztuje musi mi smakować, najdroższe wcale nie są najsmaczniejsze, zwykły użytkownik nie rozpozna tych wszystkich zapachów i woni bo nie jest kiperem więc nie ma się co przejmować, ja z tych tańszych lubię Cote, Fresco i Carlo Rosi.
Alicja Wesoła
ParticipantLubię tajską kuchnię za połączenie słodkiego z ostrym,te sosy na bazie owoców też bardzo mi podchodze, generanie uważam że jest o wiele smaczniejsza o chińskiej.
Alicja Wesoła
ParticipantLubię tajską kuchnię za połączenie słodkiego z ostrym,te sosy na bazie owoców też bardzo mi podchodze, generanie uważam że jest o wiele smaczniejsza o chińskiej.
Alicja Wesoła
ParticipantNie ma co się irytować wiele potraw oryginalnych jest przerabianych na nasze smaki, ważne żeby eksperymentować w kuchni a najważniejsze żeby smakowało, ten przepis i tak jest lepszy niż np. spaghetti z sosem ze słoika albo sosem z proszku masakra. Co do mięsa ja wolę wołowe, lub mieszane. No i dużo czosnku, pomidory obowiązkowo z puszki albo spażone. I już, a makaron nigdy nie hartuje i gotuję aldente.
Alicja Wesoła
ParticipantNie ma co się irytować wiele potraw oryginalnych jest przerabianych na nasze smaki, ważne żeby eksperymentować w kuchni a najważniejsze żeby smakowało, ten przepis i tak jest lepszy niż np. spaghetti z sosem ze słoika albo sosem z proszku masakra. Co do mięsa ja wolę wołowe, lub mieszane. No i dużo czosnku, pomidory obowiązkowo z puszki albo spażone. I już, a makaron nigdy nie hartuje i gotuję aldente.
-
AuthorPosts