Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Roman Siemiński
ParticipantHehe, wg tego pierwszego wychodzi, że ja też jestem homoseksualny;) Będę musiał spytać dziewczynę, co ona na to:D
Roman Siemiński
ParticipantHehe, to nie ma się co ślinić, tylko trzeba samemu spróbować;) Inna sprawa, że sezon grillowy dopiero za prawie rok:( Ale te pieczarki i pomidory można też, tak myślę, zrobić w piekarniku:)
Roman Siemiński
ParticipantO tak, warzywka z grilla to świetny pomysł i najlepsze urozmaicenie! Ja najbardziej lubię pieczarki faszerowane twarogiem z czosnkiem i szczypiorkiem… Podobnie można przyrządzić pomidora, tylko np. z fetą.
Roman Siemiński
ParticipantHehehe, dobre, poproszę o więcej:) Dobrze, że wiele z tych „objawów” jeszcze u mnie nie występuje;) Choć niektóre…;)
Roman Siemiński
ParticipantZaskoczyłeś mnie tym, że masło i smalec są zdrowsze od margaryny. Mile zaskoczyłeś, bo nie cierpię smarować margaryną, a generalnie wciska się ludziom, że jest 100 razy zdrowsza od masła i smalcu. To naprawdę taki kit?
Roman Siemiński
ParticipantJa faszeruje jajka żółtkiem, które czesniej zostalo drobno posiekane i polączone ze szczypiorkiem, szynką, oliwkami i rzodkeiwką (wszystko zamieszane i doprawione solą i pieprzem). Możesz porozkładac na talerzu ozdobionym rukolą
Roman Siemiński
Participantzapowiada się smacznie, ale niestety nie wiem jak przyządzic dokladnie takie danie. Za to moge coś zasugerować. Weź kilka pieczarek, powyrywaj nóżki, umyj, nie obieraj. Do środka włóż farsz: twaróg wymieszany z czosnkiem i szczypiorkiem, doprawiony solą i pieprzem. To na grilla lub do pieca, no i co..polej sosem czosnkowym. Myslę, że bedzie równie dobre
Roman Siemiński
ParticipantJa, pókim jeszcze młody, staram się jeść przede wszystkim jak najsmaczniej, choć oczywiście zdaję sobie sprawę, że niezawsze zdrowo… Ale i tak już od jakiegoś czasu robię wszystko na oliwie i dodałem do swojego menu sporo warzyw, więc nie jest źle;)
Roman Siemiński
Participant[b]komar napisał:[/b]
[quote]niedlugo w gory rusze to zjem po zbojnicku :DDD ajjj nie moge sie odczekac :)[/quote]Ooooj tak, w górach wszystko smakuje najlepiej, a placki po zbójnicku zwłaszcza;) Najlepsze w takich górskich warunkach jadłem w schronisku na Rysiance, w Beskidach. A do tego zimne piwko i piękne widoki, ach…
Roman Siemiński
ParticipantDzięki za pomysł:) Zrobiłem sobie tego kurczaka i faktycznie był świetny! Banalne w przyrządzeniu i zadziwiająco smaczne i efektowne, jak na tak małą ilość pracy:) Ja zamiast kuskusu zrobiłem z ryzem.
Roman Siemiński
ParticipantWitam wszystkich:) Nie wiem, ale ja zazwyczaj podchodzę sceptycznie do wszystkiego, co ma w nazwie fit, nisko-tłuszczowe/cholesterolowe itd… Heh, może dlatego, że wciąż jestem młody i zdrowy?:) A może dlatego, że to wszystko mi wtedy po prostu mniej smakuje? Ale nie jestem uprzedzony, więc chętnie zjadłbym coś w tym stylu, jeśli przepis by mi się spodobał;)
-
AuthorPosts