Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Fasolowa na ostro

Masz dziś ochotę na pyszna zupę fasolową? Wypróbuj nasz przepis na smakowitą zupę. Do jej wykonania potrzebujesz: białej fasoli, pomidorów, kurkumy, cebuli i czosnku. 
 

Składniki:

  • 3/4 szklanki białej fasoli 
  • 1 duża cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 250 dag pomidorów w puszcze krojonych 
  • płaska łyżeczka kurkumy 
  • 2 – 3 łyżeczki soku z cytryny
  • sól 
  • pieprz 
  • olej do smażenia

Sposób wykonania:

  1. Fasolę zalać wodą i odstawić na całą noc.
    Następnego dnia ugotować   tej samej wodzie w której się gotowała.
    W miedzy czasie obraną cebule posiekać.
    Czosnek przecisnąć przez praskę i razem z cebula wrzucić do rondelka z rozgrzanym olejem.
    Lekko przesmażyć po czym dodać pomidory w puszcze, kminek i kurkumę.
    Dokładnie wymieszać i trzymać na ogniu około 10 minut.
    Po tym czasie przełożyć zawartość rondelka do garnka z ugotowaną fasolą. 
    Gotować kolejne 15 minut. 
    Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *