Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Fasola po cygańsku

Skład:

  • 30dkg mięsa
  • 50dkg czerwonej fasoli
  • 2 cebule
  • 1 szklanka wywaru mięsnego
  • 1 czerwona papryka
  • 2 pomidory
  • czosnek
  • zioła przyprawowe wg uznania
  • oliwa
  • sól, pieprz, chili

Sposób przyrządzenia:
Fasolę namoczyć na 12 godzin, ugotować w wodzie w której się moczyła. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na odrobinie tłuszczu. Mięso umyć, zemleć i dodać do zeszklonej cebuli, dusić razem kilka minut. Posolić i dodać wywar mięsny, pozostawić na małym ogniu. Paprykę i pomidory (obrane ze skóry) pokroić w kostkę włożyć na patelnie z odrobiną oliwy i smażyć do odparowania płynu. Czosnek obrać, posiekać. Połączyć wszystkie składniki, chwilę pogotować, przyprawić tak aby potrawa była pikantna.

2 comments for “Fasola po cygańsku

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *