Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Diabelskie filety rybne

 

Składniki:

  • 4 filety rybne
  • 2 cebule
  • 1 puszka pomidorków bez skórki
  • 5 cm świeżego o imbiru
  • 1 cytryna
  • 2 papryczki chili
  • 3-4 ząbki czosnku
  • 3 łyżki ginu
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżki oleju
  • 2 łyżki masła
  • mielona papryka
  • sól
  • pieprz

 

Sposób wykonania:

  1. Filety skropić sokiem z cytryny sosem sojowym wymieszanym z jałowcówką oraz posypać skórką startą z cytryny, wstawić do lodówki pod przykryciem na 30 min.
    W między czasie posiekaną cebulę i czosnek zeszklić na rozgrzanym oleju, wówczas dodać rozdrobnione pomidory razem z zalewą, posiekane papryczki chili pozbawione pestek oraz starty imbir.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz mieloną papryką, trzymać na ogniu do zgęstnienia sosu, wówczas zalać nim filety ułożone w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i zapiekać ok. 20 min.

     

    Przepis został nadesłany na „Konkurs z Kolażem” przez Zosię

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *