Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Diabelski befsztyki wołowy z rusztu

 

Składniki:

    • 4 grube befsztyki wołowe
    • ¾ szklanki sosu do befsztyków (rostbef, polędwica)
    • 2 łyżki soku z limonki
    • 3 łyżeczki ostrej mielonej papryki
    • 2 łyżki masła

Sposób przyrządzenia:
Mięso szybko umyć, osuszyć, lekko rozbić dłonią. Sos do befsztyków wymieszać z sokiem z limonki i 1 łyżeczką papryki. Tak przygotowaną mieszanką polać befsztyki, wymieszać i odstawić do lodówki na minimum 30 minut. Befsztyki obsączyć z nadmiaru marynaty i piec na opiekaczu lub specjalnej żebrowanej patelni. Czas pieczenia pozostawiam indywidualnym upodobani ą W międzyczasie masło dokładnie wymieszać z 2 łyżeczkami papryki. Na upieczonym befsztyku kłaść porcję przygotowanego masła i podawać z jarzynami z wody, ziemniakami piure itp. Tak przyrządzony befsztyk jest piekielnie ostry można więc ograniczyć ilość ostrej papryki lub zrezygnować z niej w maśle, w tym przypadku możemy ją zastąpić posiekanym czosnkiem, koperkiem czy szczypiorkiem. Polecam, pychota.
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *