Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czereśnie w rumie z wanilią

 

Składniki:

 

  • 1 kg czereśni
  • 1 szkl cukru
  • kawałek laski wanilii
  • kilka goździków
  • rum

Sposób wykonania:
Czereśnie umyć, odciąć ogonki i każdą nakłuć drewnianą wykałaczką.
Następnie wrzucić czereśnie na wrzątek i gotować kilka sekund i od razu odcedzić.
Przełożyć je do słoików wyparzonych wrzątkiem.
Cukier  wsypać do rondelka, zalać go odrobiną wody i gotować syrop na małym ogniu.
Pod koniec dodać wanilię oraz goździki po czym wlać syrop do czereśni do ¾ wysokości słoika.
Odstawić do ostygnięcia po czym dopełnić słoik rumem.
Słoiki szczelnie zakręcić i potrząsać aby wszystkie składniki się wymieszały.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *