Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czekoladowe ciasto z brzoskwiniami

Składniki:

  • mrożone ciasto francuskie
  • jajko
  • 2 szkl. mleka
  • 4 łyżki cukru
  • 200 g gorzkiej czekolady
  • 2 jajka
  • 2 żółtka
  • 100 g mielonych migdałów
  • ½ łyżeczki aromatu rumowego
  • słoik brzoskwiń

    Sposób wykonania:

    1. Mleko zagotować razem z cukrem po czym dodać rozpuszczoną czekoladę, żółtka oraz jajka.
      Całość dokładnie wymieszać aby masa zgęstniała, wówczas dodać do niej migdały i aromat.
      Następnie ciasto lekko rozmrozić, pokroić na dwa blaty i ułożyć jeden na blasze skropionej wodą.
      Rozsmarować na nim czekoladową masę a na niej ułożyć kawałki brzoskwiń po czym przykryć drugim blatem ciasta.
      Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 20 minut.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *