Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chutney jabłkowy szybki

Sposób wykonania:
Paprykę opalić naokoło wprost na gazie na czarno
(nie spalić) włożyć do miski pokryć szczelnie folią, albo do papierowej
torebki, zakręcić, odstawić na kilkanaście minut. Ma to na celu odparowanie,
po czym łatwo zdjąć skórkę. Sparzyć pomidory, zdjąć skórkę, posiekać. Wyjąć
paprykę, zdjąć skórkę, resztki można spłukać pod bieżącą woda, posiekać usuwając
gniazda i błony. Obrana cebule zetrzeć na tarce, również obrane jabłko,
które natychmiast skropić cytryna. Połączyć z papryka i pomidorami. Łodygi
selera umyć, obrać z nitek i drobno posiekać. Czosnek rozetrzeć. Wszystko
razem połączyć dodając chrzan, posolić i gotować na małym ogniu aż się
rozgotuje. Doprawić cukrem i pieprzem i dodać chili do smaku. Do mięsa
zimnych i gorących

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *