Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Indyk

Pieczony indyk z marynaty

Składniki: 4 golonki z indyka papryka cebula ziemniaki Marynata: 1/2 op. majeranku kostka rosołowa maggi łyżki oliwy ostra papryczka Sposób wykonania: Składniki podane na marynatę dokładnie ze sobą wymieszać po czym zalać nią mięso nakłute widelcem. Odstawić na kilka godzin. Następnie wstawić golonki do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni i piec około 1, 5 godziny.…

Pierś z indyka z cytrynką

Składniki: 4 filety z indyka 2 cytryny 2 limonki 1 por/ biała część 10 cebulek szalotek ½ szklanki płynnego miodu 10 suszonych pomidorów 10 ząbków czosnku 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka soli pieprz ziele angielskie/zmielone/ 3 łyżki smalcu Sposób przyrządzenia: Cytryny i limonki sparzyć i zetrzeć skórkę. Z limonek wycisnąć sok i połączyć z płynnym…

Indyk w piwie

Składniki: 1 pierś z indyka opakowanie zupy cebulowej 1 szklanka jasnego piwa 3 -4 łyżki masła 3 łyżki majonezu pieprz, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Pierś z indyka natrzeć niewielką ilością soli i pieprzu, obtoczyć w zupie cebulowej. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, wysmarowanego uprzednio masłem. Wstawić do nagrzanego piekarnika w temperaturze 200 stopni i piec…

Piersi z indyka nadziewane suszonymi morelami i śliwkami

Składniki: 2 piersi z indyka 10 dkg suszonych moreli 10 dkg suszonych śliwek bez pestek 2 cebule 1 ½ łyżeczki cynamonu olej do smażenia szklanka ryżu łyżeczka masła Sposób przyrządzenia: Piersi z indyka umyć, osączyć na papierowym ręczniku, przekroić wzdłuż, naciąć kieszeń. Natrzeć solą i pieprzem. Śliwki i morele zalać na moment wrzątkiem i osączyć.…