Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Błyskawiczny gulasz po burgundzku

 

Składniki:

  • 2 plastry boczku
  • 4 łyżeczki mąki pszennej
  • ½ łyżeczki bulionu wołowego w proszku
  • ¼ łyżeczki suszonej bazylii
  • 20 dag wołowiny gulaszowej
  • 200 g pomidorów
  • ¼ szkl wytrawnego czerwonego wina
  • ½ szkl cebulki perłowej
  • 8 pieczarek

Sposób wykonania:
Boczek włożyć do naczynia żaroodpornego po czym wstawić go do mikrofali ustawionej na dużą moc na 2 minuty po czym go wyjąć i rozdrobnić.
Następnie dodać mąkę, bulion oraz bazylię.
Całość dokładnie wymieszać po czym dodać pokrojoną na kawałki wołowinę, pomidory razem z zalewą oraz wino.
Ponownie wymieszać i wstawić do mikrofali ustawionej na średnią moc pod pryz kryciem na 15minut.
Po tym czasie dodać cebulki oraz grzyby, ponownie wstawić do mikrofali pod pryz kryciem na 18 minut.
Przed podaniem posypać rozdrobnionym boczkiem.

1 comment for “Błyskawiczny gulasz po burgundzku

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *