Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Bagietka faszerowana mięsem drobiowym

Składniki:

  • 1 bagietka
  • 25 dkg posiekanego mięsa z pieczonego kurczaka
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 czerwona papryka
  • 1 łyżka posiekanego szczypioru
  • 2/3 szklanki majonezu
  • pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Bagietka potrzebna do wykonania tego dania nie może mieć zbyt małej średnicy, jeśli nie możemy takiej kupić należy użyć bułki francuskiej. Końce bagietki obciąć resztę przekroić wzdłuż na połowę, usunąć miękisz. Przygotować farsz mieszając ze sobą jego składniki. Farszem napełnić wydrążone połówki bagietki, złożyć je razem, szczelnie owinąć folią i odstawić na około 2 godziny do lodówki. Gdy farsz stężeje odwinąć bagietkę z folii i ostrym nożem pokroić na porcje.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *