Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chutney z rabarbaru Eweliny

To kolejny przepis na przetwory z rabarbarem, wynaleziony w necie na blogu "moja kuchnia" Ja osobiście bardzo lubię połączenie owoców z octem więc uwielbiam wszelkiego rodzaju chutney’e. Podajemy do wszelkiego rodzaju mięs, serów żółtych czy białych.

 

Składniki:
• rabarbar 60 dkg
• cebula 40 dkg
• rodzynki 16 dkg
• cukier biały 80 dkg
• ocet jabłkowy 100-120 ml
• cynamon 2 łyżeczki
• imbir świeży starty 1 łyżeczka
• gożdziki zmielone 2 łyżeczki
• pieprz szczypta
• sól 1/2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia:

Rabarbar obieramy i kroimy na małe kawałki.Cebulę obieramy i siekamy. Wrzucamy do garnka. Dodajemy pozostałe składniki i wszystko dokładnie mieszamy. Ja zostawiłam na około godzinę aby rabarbar puścił lekko sok. Gotujemy na małym ogniu około godzinę. Gdy sos zgęstnieje napełniamy nim słoiki i zakręcamy. Odwracamy do góry nogami i zostawiamy do ostygnięcia.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *