Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Marynowane buraki Renaty

Poznaj sekret przepysznych przepisów na przetwory domowe. Marynowane buraki Renaty. Lista zakupów: buraki, kminek, czosnek, ocet winny, ziele angielskie i liście laurowe.  
 

Składniki:

  • 1 kg małych buraków
  • 1 1/2 szklanki białego octu winnego 
  • 3 szkl wody
  • 1/2 szkl cukru
  • 1 łyżka soli
  • 4 łyżeczki kminku
  • 4 ząbki czosnku
  • kilka liści laurowych
  • kilkanaście ziaren ziela angielskiego

Sposób wykonania:

  1. Buraki dokładnie oczyścić po czym przełożyć je do garnka.
    Zalać lekko osoloną wodą i gotować na małym ogniu.
    Gotować do momentu, aż buraki będą jeszcze na wpół twarde.
    Wówczas je odcedzić, a gdy ostygną obrać ze skórki i pokroić na półplasterki.
    Następnie do garnka wlać wodę i ocet.
    Dodać do nich obrane ząbki czosnku, cukier oraz sól.
    Wrzucić jeszcze kminek, listki laurowe i ziela angielskie.
    Całość wymieszać i zagotować.
    W między czasie buraki przełożyć do wyparzonych wcześniej słoików.
    Zalać je wrzącą marynatą.
    Szczelnie zakręcić i pasteryzować około 20 minut.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *