Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Alicja Wesoła

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Gotowanie dla singli #46189
    Alicja Wesoła
    Participant

    Jak nie masz pomysłu na obiad, to zaprszam na mojego bloga,:angry:

    in reply to: Gotowanie dla singli #46520
    Alicja Wesoła
    Participant

    Jak nie masz pomysłu na obiad, to zaprszam na mojego bloga,:angry:

    in reply to: jesienno – zimowe wieczory #46172
    Alicja Wesoła
    Participant

    ważne to znaleść sobie zajęcie wspólnie z mężem dziećmi, zamiast siedzieć przed telewizorem można razem coś upiec lub ugotować

    in reply to: jesienno – zimowe wieczory #46503
    Alicja Wesoła
    Participant

    ważne to znaleść sobie zajęcie wspólnie z mężem dziećmi, zamiast siedzieć przed telewizorem można razem coś upiec lub ugotować

    in reply to: Wino! #46171
    Alicja Wesoła
    Participant

    Z winem to ja mam tak że nie ważne ile kosztuje musi mi smakować, najdroższe wcale nie są najsmaczniejsze, zwykły użytkownik nie rozpozna tych wszystkich zapachów i woni bo nie jest kiperem więc nie ma się co przejmować, ja z tych tańszych lubię Cote, Fresco i Carlo Rosi.

    in reply to: Wino! #46502
    Alicja Wesoła
    Participant

    Z winem to ja mam tak że nie ważne ile kosztuje musi mi smakować, najdroższe wcale nie są najsmaczniejsze, zwykły użytkownik nie rozpozna tych wszystkich zapachów i woni bo nie jest kiperem więc nie ma się co przejmować, ja z tych tańszych lubię Cote, Fresco i Carlo Rosi.

    in reply to: Kuchnia Tajska. Krewetki #46170
    Alicja Wesoła
    Participant

    Lubię tajską kuchnię za połączenie słodkiego z ostrym,te sosy na bazie owoców też bardzo mi podchodze, generanie uważam że jest o wiele smaczniejsza o chińskiej.

    in reply to: Kuchnia Tajska. Krewetki #46501
    Alicja Wesoła
    Participant

    Lubię tajską kuchnię za połączenie słodkiego z ostrym,te sosy na bazie owoców też bardzo mi podchodze, generanie uważam że jest o wiele smaczniejsza o chińskiej.

    in reply to: Spaghetti #46168
    Alicja Wesoła
    Participant

    Nie ma co się irytować wiele potraw oryginalnych jest przerabianych na nasze smaki, ważne żeby eksperymentować w kuchni a najważniejsze żeby smakowało, ten przepis i tak jest lepszy niż np. spaghetti z sosem ze słoika albo sosem z proszku masakra. Co do mięsa ja wolę wołowe, lub mieszane. No i dużo czosnku, pomidory obowiązkowo z puszki albo spażone. I już, a makaron nigdy nie hartuje i gotuję aldente.

    in reply to: Spaghetti #46499
    Alicja Wesoła
    Participant

    Nie ma co się irytować wiele potraw oryginalnych jest przerabianych na nasze smaki, ważne żeby eksperymentować w kuchni a najważniejsze żeby smakowało, ten przepis i tak jest lepszy niż np. spaghetti z sosem ze słoika albo sosem z proszku masakra. Co do mięsa ja wolę wołowe, lub mieszane. No i dużo czosnku, pomidory obowiązkowo z puszki albo spażone. I już, a makaron nigdy nie hartuje i gotuję aldente.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)