Zapiekane paluszki krabowe

19475
com_content.article
(Oddano 89 głosów z średnią 4.60 z 5)
Zapiekane paluszki krabowe4.60 out of 5 based on 89 voters.


Składniki:


  • 20 dkg paluszków krabowych
  • 1 cebula
  • 1 łyżeczka masła
  • 1 szklanka blanszowanych krojonych pieczarek
  • majonez
  • tarty żółty ser


    Sposób przyrządzenia:
    Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na maśle. Paluszki krabowe pokroić w plastry. W żaroodpornych kokilkach na dnie ułożyć cebulę, na niej rozłożyć warstwę pokrojonych paluszków krabowych i warstwę pieczarek. Cebulę i pieczarki przyprawić. Całość polać majonezem, posypać serem i zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Monikę Adamaszek

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta

Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi