Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: morza

Pierś z kurczaka z krewetkami

Składniki: 2 całe piersi z kurczaka 15 dkg krewetek/mrożone/ 1 cytryna sól, biały pieprz do smaku 1 łyżka masła olej 4 gałązki natki pietruszki Sposób wykonania: Piersi z kurczaka  umyć, osuszyć, obciąć kości, lekko rozbić  tłuczkiem, na jednakową grubość, oprószyć solą i pieprzem. Obsmażyć  kurczaka na złoty kolor. Mrożone krewetki zblanszować. Na patelni ułożyć  krewetki,…

Ośmiornica w sosie czosnkowo paprykowym

Składniki: 1 kg zamrożonych ramion ośmiornicy ½ łyżeczki soli 1 łyżeczka czarny pieprz 3 posiekane ząbki czosnku 1 łyżka słodkiej mielonej papryki 4 łyżki oliwy 4 łyżki soku z cytryny Sposób przyrządzenia: W moździerzu utrzeć sól, pieprz, paprykę i czosnek z 2 łyżkami oleju. Ośmiornice rozmrozić. W rondlu doprowadzić do wrzenia osoloną wodę, dodać ośmiornice,…

Ośmiornica z grilla marynowana w winie i occie balsamicznym

Składniki: 1 kg sprawionych młodych ośmiornic 1,5 szklanki czerwonego wina 2 łyżki octu balsamicznego 2 łyżki sosu sojowego 4 łyżki słodkiego sosu chili 4 łyżki keczupu posiekana natka pietruszki Sposób przyrządzenia: W rondlu doprowadzić do wrzenia wino i ocet balsamiczny, dodać sprawioną ośmiornicę, gotować na małym ogniu 20 minut, odcedzić. Po schłodzeniu obgotowane tuszki ośmiornic…

Szparagi z krewetkami

Składniki: 75 dkg szparagów 50 dkg oczyszczonych odwłoków średnich krewetek 1,5 szklanki bulionu drobiowego 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki mąki ziemniaczanej szczypta białego pieprzu 1 łyżka oleju 2 łyżeczki tartego imbiru 2 drobno posiekane ząbki czosnku Sposób przyrządzenia: Szparagi oczyścić, odciąć zdrewniałe części , pokroić na mniejsze odcinki.  W miseczce wymieszać  bulion drobiowy, sos…