Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szarlotka z budyniem waniliowym

 

Składniki:

  • 2 budynie waniliowe
  • 3 szkl. mleka
  • 1 kg jabłek
  • 3 szkl. mąki
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • jajko
  • 2 żółtka
  • kostka margaryny
  • ¾ szkl. cukru pudru
  • 2 łyżki śmietany
  • łyżeczka proszku do pieczenia

 

 

Sposób wykonania:

  1. Jajka żółtka, cukier, śmietanę, mąkę oraz proszek do pieczenia wyrobić na gładkie ciasto, które podzielić na dwie części.
    Jena wstawić do lodówki a drugą rozwałkować i wylepić dno formy.
    Następnie budynie ugotować na mleku a obrane jabłka pokroić na kawał kipo czym skropić je sokiem z cytryny aby nie ściemniały.
    Jabłka ułożyć na cieście i zalać je budyniem.
    Resztę ciasta zetrzeć na budyń aby powstała kruszonka.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na około 45 minut.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *