Surówka z białej i czerwonej kapusty
Surówka z białej i czerwonej kapusty4.41 out of 5 based on 341 voters.
Składniki:
Sposób wykonania:
Kapustę poszatkować po czym oprószyć ją solą i odstawić na 2 godziny.
W między czasie czerwoną kapustę również poszatkować, osolić i odstawić.
Następnie obie kapusty odcisnąć z soku i połączyć ze sobą.
Dodać posiekaną cebulę oraz rodzynki.
Doprawić do smaku pieprzem i połączyć z majonezem.
Przed podaniem posypać posiekaną zieleniną.
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: środa, 22, lipiec 2009 07:33
- Kinga
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing