Stek z halibuta
Stek z halibuta0 out of 5 based on 0 voters.
Znakomite przepisy na ryby. Tym razem halibut w roli głównej. Aby wykonać ten przepis oprócz ryby potrzebujesz: soku z cytryny i przypraw.
Składniki:
- 2 steki z halibuta
- 2 cytryny
- sól
- pieprz
- warzywa do podania

Sposób wykonania:
-
Halibuta delikatnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.Obficie skropić sokiem z cytryny.Następnie oprószyć solą i pieprzem.Tak przygotowanego ułożyć na blasze wyłożonej folią aluminiową.Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i piec około 15 minut.
Liczba porcji: 3
- Szczegóły
- Kategoria: Halibut
- Opublikowano: piątek, 20, listopad 2020 08:41
- Monia
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla