Sałatka z kiszonej kapusty i papryki
Sałatka z kiszonej kapusty i papryki 4.62 out of 5 based on 55 voters.
Składniki:
- 50 dag kiszonej kapusty
- ½ żółtej papryki
- ½ czerwonej papryki
- sól
- pieprz
- majonez
- ketchup
-
Kapustę pokroić, paprykę pokroić w kostkę a ogórki w plasterki.
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.
Następnie skropić oliwą i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sałatki
- Opublikowano: czwartek, 30, grudzień 2010 08:53
- Monika Modlińska
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing
-
Sałatka z buraków i fasoli
-
Sałatka ze słodkiej cebuli Iwony
-
Sałatka z czerwonej kapusty i jabłka Eweliny
-
Sałatka z korzenia selera i gruszek Patryka
-
Sałatka śledziowa z ziemniakami i fasolą
-
Sałatka warzywno-owocowa z rodzynkami
-
Sałatka z kalarepki, ogórka i jabłka
-
Sałatka śledziowa z jajkiem i ogórkiem