Szczupak z warzywami na grillu
Szczupak z warzywami na grillu4.66 out of 5 based on 134 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Szczupaki umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, doprawić do smaku przyprawą, solą i pieprzem. Marchewkę umyć, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Kukurydzę i groszek osączyć i wymieszać z pieczarkami i marchewką, doprawić do smaku solą i pieprzem. Ryby nadziewać przygotowanym farszem. Rozłożyć folię aluminiową, ułożyć rybę i dokładnie zwinąć. Piec na rozgrzanym ruszcie około 20 minut. Podawać w folii z dodatkiem cytryny i posiekanej natki pietruszki.
Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna
- Szczegóły
- Kategoria: Ryby z grilla
- Opublikowano: poniedziałek, 16, maj 2011 09:42
- Iwona Podgórna
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla