Ryby po japońsku

3339
com_content.article
(Oddano 208 głosów z średnią 4.64 z 5)
Ryby po japońsku4.64 out of 5 based on 208 voters.


Składniki:


    Ciasto:
    • 1 szklanka mąki
    • 1 jajko
    • 1/2 szklanki wody 
    Zalewa:
    • 4 średnie cebule
    • 1 słoik ogórków kiszonych
    • 1 słoik papryki (pokroić w kostkę)
    • 2 szklanki wody
    • 1/2 szklanki oleju
    • 1 mały przecier
    • 3 łyżki octu
    • sól,cukier do smaku
    • 4,5 łyżek kethupu
    Sposób wykonania:
    Składniki ciasta dokładnie wymieszać, ryby moczyć w cieście i usmażyć. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę, połączyć, zagotować.Usmażiną rybę  układać warstwami i zalać gotową zalewą.
    SMACZNEGO.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi