Raki w sosie z koperkiem

20743
com_content.article
(Oddano 134 głosów z średnią 4.46 z 5)
Raki w sosie z koperkiem 4.46 out of 5 based on 134 voters.


 

Składniki:


  • 300 g odsączonych z zalewy raków
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • 1 łyżka ketchupu
  • 1 pęczek koperku
  • sól
  • pieprz
  • sok z cytryny
  • cukier

 

Raki

Sposób wykonania:

  1. Majonez wymieszać ze śmietaną i ketchupem.
    Następnie dodać posiekany koperek i doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz cukrem.
    Na koniec sosem polać odsączone z zalewy raki.

     

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi