Podudzia kurczaka w sezamowej panierce:
Podudzia kurczaka w sezamowej panierce:4.38 out of 5 based on 239 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Umyte mięso osuszyć, przyprawić. Bułkę i ziarna sezamu wymieszać w stosunku 1:1 dodać szczyptę soli i pieprzu. Jajka wybić do miseczki, wymieszać. Porcje mięsa moczyć w jajku i panierować w przygotowanej panierce. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C aż panierka ładnie się zarumieni.
- Szczegóły
- Kategoria: Kurczak
- Opublikowano: poniedziałek, 26, lipiec 2010 09:54
- Paula
- Drób
- Kurczak
- Udka z kurczaka
- Piersi z kurczaka
- Indyk
- Gęś
- Kaczka
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z kurczaka
- Kurczak Pieczony
- Kurczak nadziewany