Pieczony filet z tilapii w pietruszce
Pieczony filet z tilapii w pietruszce4.66 out of 5 based on 105 voters.
Składniki:

Sposób przyrządzenia:
Filety z tilapii umyć, dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. Naczynie żaroodporne wysmarować odrobiną oliwy, ułożyć w nim przyprawione filety z tilapii, skropić sokiem z cytryny i resztą oliwy, posypać pietruszką i drobno posiekanym czosnkiem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C przez około 30 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Tilapia
- Opublikowano: poniedziałek, 02, maj 2011 12:16
- Ewa
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla