Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w piekarniku

Tilapia w pikantnej panierce z parmezanu pieczona

Składniki: 4 grube filety z tilapii ½ szklanki tartego parmezanu 2 łyżki mąki pszennej ½ łyżeczki papryki ostrej ¼ łyżeczki soli szczypta pieprzu 1 jajko 2 łyżki mleka Sposób przyrządzenia: Ser, pieprz, sól, paprykę i mąkę wymieszać. Jajko zmiksować z mlekiem. Porcje ryby zamoczyć w jajku z mlekiem, obtoczyć dokładnie w serowej panierce. Porcje ryby…

Rzepa pieczona z masłem czosnkowym

Składniki: 12 niedużych, obranych rzep 4 łyżki miękkiego masła 1 ząbek czosnku drobno posiekany ½ łyżeczki posiekanego estragonu 3 łyżki posiekanej naci pietruszki 1 łyżeczka soli i ½ łyżeczki białego pieprzu 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka oliwy Sposób przyrządzenia: W miseczce dokładnie wymieszać masło, czosnek, estragon, pietruszkę i sól. Z rzepy odciąć zdrewniałą…

Pieczarki faszerowane serem pecorino, miętą i czosnkiem

Składniki: 30 dużuch pieczarek ½ szklanki tartego sera pecorino Romano ½ szklanki tartej bułki 2 drobno posiekane ząbki czosnku 1 łyżeczka posiekanej mięty 2 łyżki posiekanej natki pietruszki oliwa sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, wyciąć trzony. W miseczce wymieszać tarty ser, tartą bułkę, czosnek, miętę, 2 łyżki oliwy, sól i pieprz. Tak przygotowanym farszem…

Pieczarki faszerowane serem feta

Składniki: 15 dużych pieczarek 1 szklanka pokruszonego sera feta 1 łyżka octu balsamicznego tarty parmezan sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Pieczarki oczyścić, wyciąć trzony. Na patelni rozgrzać oliwę, smażyć na niej kapelusze pieczarek przez 5 minut, dodać ocet balsamiczny, wymieszać. Grzyby wyjąć na ręcznik papierowy, obsączyć z oleju, przyprawić. Wnętrze grzybów od strony blaszek wypełnić pokruszonym…