Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: rybne z ryb

Filet z tilapii w pikantnym sosie

Składniki: 50 dkg filetów z tilapii lub pangi ½ łyżeczki czosnku w proszku ½ łyżeczki ziół prowansalskich ½ łyżeczki mielonej grubo gorczycy 3 łyżki rozpuszczonego masła lub oliwy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Masło i przyprawy zmiksować. Filety z tilapii umyć, dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na około 15 minut. Filety ułożyć na blaszce…

Tilapia w sosie cytrynowym

Składniki: 2 filety z tilapii sok z jednej cytryny 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 4 łyżki masła 2 łyżki oleju mąka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Filety z tilapii umyć, dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut. Tak przygotowane porcje ryby obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać 2 łyżki…

Pieczony filet z tilapii w pietruszce

Składniki: 4 filety z tilapii lub pangi 1 ząbek czosnku 1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki 3 łyżki soku z cytryny 1 łyżka oliwy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Filety z tilapii umyć, dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. Naczynie żaroodporne wysmarować odrobiną oliwy, ułożyć w nim przyprawione filety z tilapii, skropić sokiem z cytryny i…

Filet z tilapii w sosie ziołowym

Składniki: 50 dkg filetów z tilapii lub pangi ½ łyżeczki czosnku w proszku ½ łyżeczki ziół prowansalskich ½ łyżeczki mielonej grubo gorczycy 3 łyżki rozpuszczonego masła lub oliwy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Masło i przyprawy zmiksować. Filety z tilapii umyć, dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na około 15 minut. Filety ułożyć na blaszce…