Pasta z wędzonej makreli i twarogu

20271
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z wędzonej makreli i twarogu4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 1 makrela
  • 100 g twarogu
  • 2 łyżki śmietany
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • cukier

Sposób wykonania:
  1. Z makreli usunąć ości oraz skórkę po czym mięso rozgnieść widelcem.
    Następnie dodać do niej rozgnieciony twaróg oraz śmietankę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi