Pasta rybno-pieczarkowa

24078
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta rybno-pieczarkowa4.65 out of 5 based on 103 voters.


Składniki:


  • puszka ryby w oleju
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • 25 dag pieczarek
  • spora cebula
  • łyżka margaryny
  • natka pietruszki
  • pieprz
  • sól

Sposób wykonania:
  1. Rybę rozdrobnić widelcem.
    Następnie jajka ugotowane na twardo oraz pieczarki pokroić w drobną kostkę.
    Posiekać jeszcze cebule oraz natkę pietruszki.
    Wrzucić jeszcze kawałek margaryny i całość dokładnie ucierać aż powstanie jednolita pasta.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi