Okoń z masłem

17074
com_content.article
(Oddano 2 głosów z średnią 5.00 z 5)
Okoń z masłem5.00 out of 5 based on 2 voters.


Składniki:

  • 8 okoni
  • 50 g masła
  • 1 gałązka rozmarynu
  • 1 pomarańcza
  • 6 filetów anchovy

Okon(1)

Sposób wykonania:
Z pomarańczy wycisnąć sok i zetrzeć skórkę po czym dodać jeszcze filety i rozmaryn i całość dokładnie zmiksować.
Powstałą pastą posmarować filety okoni i usmażyć na rozgrzanym maśle.
 

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi