Filet z sandacza zapiekany

13318
com_content.article
(Oddano 50 głosów z średnią 4.54 z 5)
Filet z sandacza zapiekany4.54 out of 5 based on 50 voters.


Składniki:Bwy1278365420w

  • 50 dkg filetów z sandacza (ze skórą)
  • 1 rozdrobniona cebula
  • 3 pokrojone w plastry ziemniaki
  • 2 pokrojone w plastry pomidory
  • 2 posiekane ząbki czosnku
  • posiekany koperek i pietruszka
  • olej
  • sól, pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Na małej patelni rozgrzać odrobinę oleju, zeszklić na nim cebulę i czosnek. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem układać warstwami cebulę z czosnkiem, ziemniaki, pomidory i pokrojone na porcje filety z sandacza. Każdą warstwę posypać zieleniną, przyprawić, skropić olejem, podlać odrobiną wody. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni przez 30 do 40 minut.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

  • Przepisy na sałatki
    Wspanaiłe przepisy na pizzę
    Dania z Grilla
    Przepisy na wieprzowinę
    Przepisy na wspaniałe ciasta


    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi