Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filet z kurczaka w aromatycznym sosie

Składniki:

  • 1,5 kg filetów z kurczaka

    Marynata:

  • 2/3 szklanki białego wina
  • 1 szklanka sosu sojowego
  • 4 łyżeczki soku cytrynowego
  • 1 łyżeczka oleju sezamowego
  • 2 łyżki cukru
  • 6 ząbków czosnku
  • 1 łyżeczka tartego imbiru
  • szczypta mielonego chili
  • pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    W rondlu na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia wymieszane składniki marynaty gotować około 10 minut, schłodzić.  W grubej nylonowej torbie umieścić udka, dodać marynatę. Torbę zamknąć lub zawiązać. Odłożyć do lodówki na minimum 8 godzin. W tym czasie torbę kilkakrotnie odwracać. Po tym czasie porcje mięsa obsączyć z marynaty. Mięso piec na grillu lub w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C do momentu aż będą odpowiednio wypieczone. Pozostałą marynatę przelać do rondla i gotować powoli przez 10 minut. Na półmisku rozłożyć porcje mięsa, polać sosem, obłożyć ryżem gotowanym na sypko, frytkami, ziemniakami lub tp. Przed podaniem mięso posypać prażonym sezamem.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *