Filet z karpia pieczony na grillu
Filet z karpia pieczony na grillu4.38 out of 5 based on 239 voters.
Składniki:
Marynata:
Sposób przyrządzenia:
Filety umyć, osuszyć. Składniki marynaty dokładnie wymieszać. W grubym foliowym worku umieścić rybę, dodać marynatę, dokładnie zamknąć, chwilę potrząsać na 1 godzinę odłożyć do lodówki. Piec na dobrze nagrzanym grillu po kilka minut z każdej strony. Podawać z pieczywem i warzywami.
- Szczegóły
- Kategoria: Karp
- Opublikowano: poniedziałek, 05, lipiec 2010 09:34
- Ewa Ożóg
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla