• 25 dkg mrożonej lub świeżej fasolki szparagowej
  • 1 łyżka masła
  • 1 cebula
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • sól, pieprz


Sposób przyrządzenia:
Fasolkę ugorować w osolonej wodzie tak aby była chrupiąca. Odcedzić, przelać zimną wodą odcedzić. Na patelni rozgrzać masło dodać obraną i pokrojoną w pół plastry cebulę, przyprawić, smażyć na złoty kolor, dodać sos sojowy, wymieszać. Suchą fasolkę dodać do podsmażonej cebulki, wymieszać, chwilę razem podgrzewać aż fasolka będzie gorąca.


Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi