Cukinia gotowana na parze z ziołami
Cukinia gotowana na parze z ziołami 4.58 out of 5 based on 31 voters.
Składniki
Sposób wykonania:
Cukinię obrać po czym pokroić ją w plasterki.
Ułożyć je w naczyniu do gotowania na parze i posypać ziołami.
Gotować do miękkości.
Przed podaniem na każdym plasterku położyć kawałek masła.
- Szczegóły
- Kategoria: Cukinia
- Opublikowano: czwartek, 22, wrzesień 2011 10:36
- Roksana Radzikowska
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak