Chlebek faszerowany z grilla
Chlebek faszerowany z grilla 4.28 out of 5 based on 47 voters.
Składniki:
Farsz:
Sposób wykonania:
Podane składniki na farsz zmiksować ze sobą na jednolitą masę.
Następnie chleb pokroić na kromki ale tak aby nie przekroić skórki pod spodem.
W powstałe szczeliny nałożyć farsz.
Całość owinąć folią aluminiową i piec na grillu około 40 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: środa, 01, grudzień 2010 09:02
- Natalia Nazaruk
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla