Brandy z czerwonym wermutem
Brandy z czerwonym wermutem 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 20 ml brandy
- 20 ml czerwonego wermutu
- 20 ml soku pomarańczowego
- 30 ml białego likieru miętowego
- kostki lodu
- 20 ml porto
Sposób wykonania;
Do shakera wlać brandy, wermut, sok i likier.
Całość dokładnie wymieszać i przelać do wysokiej szklaki koktajlowej.
Wrzucić kostki lodu i wlać porto.
- « BB
- Słodka brandy »
- Szczegóły
- Kategoria: Brandy
- Opublikowano: czwartek, 05, styczeń 2012 09:29
- Paulina Sidorowicz
- Kawa
- Herbata
- Bezalkoholowe
- Koktaile
- Wódka
- Gin
- Brandy
- Whisky
- Likiery
- Piwo
- Rum
- Bourbon
- Wino
- Wino domowe
- Na kaca
- Nalewki
- Tequila
- Szampan
-
B&B
-
Drink z Calvadosu, soku cytrynowego i syropu z granatów
-
Drink z Calvadosu, ginu i likieru kakaowego
-
Drink z Calvadosu, syropu z granatów i soku z cytryny
-
Drink z Calvadosu i likieru ziołowego
-
Drink z Calvadosu, wytrawnego wermutu i wytrawnej wódki
-
Drink ze szczyptą gałki muszkatołowej
-
Drink z Calvadosu, likieru pomarańczowego i soku z cytryny