Bób gotowany
Bób gotowany4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 0,5 kg bobu
- 5 dag masła
- sól
-
Bób zalać osoloną wodą i gotować do miękkości.
Następnie go odcedzić i obrać z łusek.
Przed podaniem polać masłem.
- Szczegóły
- Kategoria: Bób
- Opublikowano: poniedziałek, 18, lipiec 2011 09:10
- Kinga
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak