• 1 puszka odsączonych krążków ananasa
  • 2 łyżki brandy
  • 1 szklanka wiśni z syropu


    Sposób przyrządzenia:
    Ananasy rozłożyć na tackach lub foli aluminiowej. 2 Łyżki zalewy wymieszać z alkoholem, skropić ananasy, tacki położyć na rozgrzanym ruszcie. Piec około 10 minut, obrócić na drugą stronę i skropić alkoholem, piec jeszcze moment. Upieczone ananasy wyłożyć na półmisek, środki owoców wypełnić wiśniami. Podawać na ciepło lub na zimno.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

  • Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
    Fan Page na Facebook
    Fan Page na Google+
    Twitter

    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi