Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa z porów Krystiana

Na pewno zaciekawi Cię ten przepis na pyszną zupę z porów Krystiana.  Do jej wykonania potrzebujesz: porów, ziemniaków, bulionu oraz śmietany. 
 

Składniki:

  • 1 por 
  • 3 łyżki masła
  • 2 ziemniaki
  • 3 szkl bulionu 
  • 2 łyżki śmietany 18%
  • 1/2 łyżeczki suszonego tymianku
  • 1/2 łyżeczki suszonego majeranku
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Pora dokładnie oczyścić pod bieżącą wodą, odchylając pojedyncze liście, aby piasek zawarty między nimi dobrze się wypłukał.
    Następnie pokroić go w krążki.
    Wrzucić je do garnka z rozgrzanym masłem.
    Przesmażyć je po czym wyjąć kilka krążków do dekoracji a do reszty pora dodać obrane ziemniaki pokrojone w kostkę.
    Zalać całość bulionem i gotować do miękkości warzyw.
    Wówczas zdjąć garnek z ognia, wlać śmietanę i dokładnie zmiksować do uzyskania gładkiego, jednolitego kremu.
    Postawić jeszcze na chwilę na ogniu, aby zupa się podgrzała.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem, tymiankiem i majerankiem.
    Przed podaniem wrzucić wcześniej odłożone krążki porów. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *