Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa truskawkowa z kostką jajeczną

Składniki:

  • 80 dkg pieczarek
  • 4 łyżki cukru
  • 3 jajka
  • 1 łyżeczka masła
  • szczyptę otartej z cytryny skórki
  • 1 szklanka soku jabłkowego
  • ½ łyżeczki cukru waniliowego
  • 1/3 szklanki śmietany

    Sposób przyrządzenia:
    Jajka zmiksować ze śmietaną, 1 łyżką cukru, cukrem waniliowym. Na patelni rozgrzać masło, wlać zmiksowane jajka, smażyć jak omlet. Usmażone jajka pokroić w kostkę. Truskawki dokładnie umyć, pokroić na połówki. W rondlu doprowadzić do wrzenia 4 szklanki wody, sok jabłkowy, połowę truskawek, skórkę cytrynową i resztę cukru. Gotować kilka minut, wywar przetrzeć przez sito. Do przetartego wywaru dodać kostkę z jajek, resztę truskawek, posiekane kilka listków mięty. Podawać na zimno lub gorąco.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *