Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa śródziemnomorska

Składniki:


• włoszczyzna
• kostka rosołowa
• 30 dag mrożonej mieszanki owoców morza (Auchan, 28 zł/kg)
• 30 dag świeżych krewetek z łebkami i skorupkami (Auchan, 30 zł/kg)
• 30 dag mrożonych filetów z mintaja (Auchan, 10 zł/kg)
• czerwona papryka słodka
• czerwona papryka ostra (czuszka)
• trochę mąki
• czosnek
• przyprawy (bazylia, sól, pieprz, gałka muszkatałowa)
• 2 świeże pomidory lub z puszki

Jak przyrządzić?
Do wrzącej w garnku wody wrzucamy kostki rosołowe, gotujemy. Dodajemy mrożone owoce morza, krewetki, mrożone filety z ryby w całości.
Gdy się zagotuje, dodajemy drobno pokrojone papryki. W osobnym rondelku na maśle prażymy obraną i startą na tarce z grubymi otworami włoszczyznę i cebulę, gdy się popraży dosypujemy trochę mąki i robimy z tego złotą zasmażkę.
Dolewamy do tego trochę zupy, ciągle mieszamy aby się nie porobiły "kluchy", całość przelewamy do zupy. Gotujemy razem jeszcze ok. 15 min. na koniec dodajemy przyprawy oraz pomidory pocięte w ósemki, gotujemy 15 min. Po zagotowaniu wyciskamy do zupy 2-3 ząbki czosnku. Koniec.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *