Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa Rybna ala Chińska

Składniki:


– Filet z ryby według upodobań ok. 70 dk
– Jedno opakowanie mieszanki chińskiej hortex
– Puszka kiełków soi
– Dwa białka
– Trzy łyżki mąki kartoflanej
– Dwie kostki rosołowe warzywne

Przyprawy:
– Mieszanka chińska 5 smaków /kamis/
– Sos sojowy
– Sos grzybowy
– Tabasco
– Magi
– Wegeta
Wykonanie:
W większym garnku gotujemy wywar z kostek rosołowych, wywar wstępnie przyprawiamy sosami i mieszanką. Białka dobrze rozbełtać pół na pół z wodą i szczyptą soli. Na wrzący wywar wlewamy białko energicznie mieszając widelcem tak aby powstały drobniutkie kluseczki, następnie dodajemy pokrojoną w paski rybę. Ja osobiście używam mrożonych płatów z maruna, ze względu na brak ośći. Rybę jest dobrze pokroić lekko zamarzniętą wyjdą wtedy równe kawałeczki /ok. 0.5*2 cm/ Kiedy w garnku zacznie wrzeć dodajemy rozmrożone warzywa, i przyprawiamy do smaku. Na koniec zupę zagęszczamy mąką kartoflaną. Zupę należy gotować dość szybko żeby kawałki ryby się nie rozpadły.

Na dnie talerza układany kiełki soi i dajemy trzy krople tabasco, zalewamy gorącą zupą. Gotową zupę posypujemy śiekaną zieloną cebulką.

Smacznego.

Dziękuje za pomoc w przygotowaniu mojej koleżance Edycie P.

Paweł

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *