Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa kurkowa Kornelii

Masz dziś ochotę na pyszną zupę z kurkami? Wypróbuj nasz przepis. Do jej wykonania potrzebujesz: kurek, ziemniaków, udek z kurczaka oraz serka topionego. 
 

Składniki:

  • 2 udka z kurczaka
  • 300 g kurek
  • 5 ziemniaków
  • 50 g serka topionego
  • 2 marchewki
  • 1 cebula
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Udka z kurczaka przełożyć do garnka.
    Dodać liść laurowy i ziele angielskie i zalać całość 1,5 l wody.
    Gotować na małym ogniu do powstania wywaru.
    Wówczas go przecedzić i zalać nim obrane ziemniaki pokojone w kostkę oraz obrana i pokrojona marchewkę.
    Gotować do miękkości ziemniaków.
    Po czym całość zmiksować na gładki, jednolity krem.
    Natomiast obraną cebule posiekać i razem z oczyszczonymi grzybami przesmażyć na patelni z rozgrzanym masłem.
    Wówczas przełożyć zawartość patelni do garnka z kremem.
    Gotować kilka minut po czym dodać serek topiony pokrojony na mniejsze kawałki.
    Trzymać na ogniu, aż serek się roztopi.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *