Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa koperkowa z grzankami

Nie wiesz co przygotować dziś na obiad? Proponujemy pyszną zupę koperkową. Nie wymaga dużej ilości skalników, ani nakładu pracy. Do jej przyrządzenia potrzebujesz: bulionu warzywnego, śmietanki, żółtka noi oczywiście koperku. 
 

Składniki:

  • 2 pęczki koperku
  • 2 l bulionu warzywnego 
  • ½ szklanki śmietanki słodkiej 
  • 1 żółtko
  • grzanki
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • sól
  • pieprz 

Sposób wykonania:

  1. Do garnka wlać bulion i doprowadzić go do wrzenia.
    W między czasie do śmietany dodać żółtko i razem dokładnie roztrzepać.
    Wówczas wlać ją na gotującą się zupę.
    Następnie koperek opłukać pod bieżącą wodą.
    Drobno posiekać i wrzucić do zupy.
    Wymieszać i gotować na małym ogniu około 15 minut.
    W między czasie grzanki pokroić w drobną kostkę.
    Po 15 minutach zupę doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.
    Rozlać zupę na talerze i każda porcję przed podaniem posypać grzankami.
     

Liczba porcji: 6

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *